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Schizoto |
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Bigoli co 'e sardele |
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Calamari
col pien de carciofi |
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Musso in umido o pastizā |
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Subioti de pesse del Mestro |
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Risoto de spārasi |
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Polenta infasolā |
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Figā (fegato) ala veneziana |
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Lonza de porzelo del Mestro |
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Risoto de zuca |
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Risi e bisi |
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Pastassuta coi fasoi |
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Minestra coi fasoi |
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Ton de Stefano |
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Tegoline vestėe de rosso |
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Ličvore in tocio |
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Galina col pien |
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Polpeton del Mestro |
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Risi co le verze |
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Polpete crue in leto de zucuoliti |
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Subioti co le melanzane |
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Polastro negā sol vin |
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Peoci maridā co le vongole |
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zercare le altre ricete
schiciando el boton del sorze
so le figure
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Piati a base
de pesse |
Qua se magna ruspante, ma anca roba fina,
par boche delicate.
Basta
'vere la passienza de lčzare e, se capisse,
de provare in cusina.
Tante ricete xe inventā de sana pianta,
altre le xe de vecia tradizion
veneta,
altre oncora le xe nuove,
paréce inventā da mi,
ma senza stomeghezi.
Tute
provā, tanto che el cuogo
garantisse el risultato.
La fame el resto...
Le
ricete co i ovi le xe insieme
co quele co la carne...
Bon apetito !
el
cuogo xe senpre al laóro...
Le
ricete scrite sol ricetario de sta pājina
le xe solo arquante.
Par zercare staltre,
dčve da fare
col sorze so le figure chė in parte.
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